Categorie Parfums en geuren

The Pour Un Ete L Artisan Parfumeur
Parfums en geuren

The Pour Un Ete L Artisan Parfumeur

Deze zomer had ik 3 parfums in mijn favorieten, na ze in de zomerhitte te hebben ervaren wil ik mijn mening delen. Ik zal beginnen met een heel mooie thee, die geïnteresseerd zijn in welkom. De volledige naam van het parfum: The Pour Un Ete L Artisan Parfumeur Foto: beschrijving van de fabrikant en de piramide: veel mensen weten dat in de zomerhitte niets dorst lest zoals ijsthee, scherp, geurig en tonisch.

Lees Verder
Parfums en geuren

Parfum verandert

Goedemiddag Meisjes, ik weet niet wat er is gebeurd, maar een aantal van mijn parfums begon mijn geur te veranderen (((De eerste keer dat het zes maanden geleden gebeurde. Ik kreeg de parfums Avon Spot Light, ik vond ze niet echt leuk, of vond ze helemaal niet leuk) Ik gebruikte ze een paar eenmaal en weggehaald, maar op een mooie dag kwam er iets op mij en ik besloot ze vroeg in de ochtend te popshikat.
Lees Verder
Parfums en geuren

Serge Lutens Fille En Aiguilles EDP - beoordelingen

Het begin van de herfst was regenachtig en somber, je zou kunnen zeggen dat het helemaal niet zo was. Daarom stel ik voor om de zomer bij de uitglijdende staart te pakken en de hete dagen in te duiken met parfums van Serge Lutens en Il Profvmo :) Dus onze kleine reis begint op het hete mediterrane eiland Kreta, in de prachtige bergkloof van Samaria.
Lees Verder
Parfums en geuren

The Pour Un Ete L Artisan Parfumeur

Deze zomer had ik 3 parfums in mijn favorieten, na ze in de zomerhitte te hebben ervaren wil ik mijn mening delen. Ik zal beginnen met een heel mooie thee, die geïnteresseerd zijn in welkom. De volledige naam van het parfum: The Pour Un Ete L Artisan Parfumeur Foto: beschrijving van de fabrikant en de piramide: veel mensen weten dat in de zomerhitte niets dorst lest zoals ijsthee, scherp, geurig en tonisch.
Lees Verder